Zonnebrillen

Als er één bril is waar je een vakantiegevoel van krijgt, dan is het wel je zonnebril. Of je nu een eyecatcher zoekt om je outfit compleet te maken of een zonnebril op sterkte die ook nog eens stijlvol is – bij Optiek Van Ommeslaeghe vind je ongetwijfeld wat je zoekt.

Bekijk ons assortiment
Bekijk ons lookbook

De perfecte mix van merken

We stelden een unieke collectie voor jou samen. Een eigenzinnige mix van gevestigde namen en verrassende nieuwe merken.

Uiteraard werd het aanbod geselecteerd volgens onze strenge criteria op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je jaren plezier beleeft aan jouw nieuwe zonnebril.

Kom langs in de winkel om jouw favoriete zonnebril te ontdekken. Liever meteen kiezen? Bekijk ons volledig aanbod zonnebrillen hier en reserveer de brillen die jij het leukst vindt. Deze kan nadien op afspraak worden gepast, zodat wij ons persoonlijk en professioneel advies kunnen meedelen. 

Image

Ook op jouw brilsterktes!

Stijl, klasse, karakter én techniek? Ze gaan allemaal hand in hand bij Optiek Van Ommeslaeghe. Zonnebrillen op sterkte, gepolariseerd of met Zeiss Adaptive Sun-technologie…

Ontdek verrassende technologieën en producten in ons assortiment. En uiteraard slijpen we ook jouw glazen op maat in ons eigen atelier.

Maak een afspraak

En ervaar het WOOW gevoel!

Contacteer ons