Ons Aanbod

Bij Optiek Van Ommeslaeghe kom je om te ontdekken. Nieuwe creatieve collecties, uitzonderlijke kwaliteitsglazen, modieuze kijkmode, de modernste apparatuur en contactlenzen van de beste merken.

Image

Brillen
__

Exclusieve merken die doen dromen of klassieke modellen voor elke gelegenheid: we hebben voor iedereen de geknipte bril in petto.

Image

Zonnebrillen
__

Veilig op weg in de zomerzon of simpelweg stijlvol een terrasje doen? De juiste zonnebril voor elke gelegenheid vind je bij ons.

Image

Kinderbrillen
__

Een kinderbril die stoer, kleurrijk en speels is? Ontdek voor ieder wat wils in onze uitgebreide  leuke kinderbrillen collectie!

Image

Lenzen
__

Op zoek naar de perfecte contactlenzen voor jouw ogen, onze professionals helpen je met plezier om veilig lenzen te dragen. Jouw ogen zijn bij ons in goede handen!

Image

Oogmeting
__

Onze gediplomeerde optometristen bepalen met behulp van professionele apparatuur jouw exacte brilwaardes en geven jou daarna advies voor de beste oplossing.

Image

Glasadvies
__

Met onze jarenlange ervaring bepalen we samen met jou het best mogelijke brillenglas van ZEISS of Essilor (Varilux), afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Image

Slijpatelier
__

Alle montages van brillenglazen gebeuren steeds in ons eigen atelier. Zo garanderen we een verfijnde afwerking en het beste zicht!

Image

Low vision
__

Met vergrootglazen, digitale loupes of contrast filters kunnen we een oplossing bieden als normale brillenglazen geen voldoende zicht bieden.

Image

Natuurkijkers
__

In onze speciaalzaak natuurkijkers.be vind je het ruimste assortiment aan verrekijkers, sterrenkijkers, microscopen en telescopen.

Image

Zwembrillen op sterkte
__

Voel je terug als een vis in het water. Verhoog jouw zwemplezier door meer kijkcomfort met een aangepaste zwembril op jouw oogsterkte.

Image

Sportbrillen
__

Een goed zicht is uiterst belangrijk om aangenaam en veilig te sporten. We adviseren jou graag bij het uitzoeken van de ideale sportbril.

Image

Cadeaubon
__

Verras jouw partner, familie of vrienden met een cadeaubon van Optiek Van Ommeslaeghe. Bestel ze met het bedrag naar jouw keuze.

Ervaar het WOOW gevoel,
maak nu jouw afspraak

Nederstraat 20
9700 Oudenaarde
(De optiek is toegankelijk voor rolstoelgebruikers)

Openingsuren

Ma: 09:00 - 12:00 & 13:30 - 18:00

Di:   09:00 - 12:00 & 13:30 - 19:30

Wo: Gesloten

Do:  09:00 - 12:00 & 13:30 - 18:00

Vr:   09:00 - 12:00 & 13:30 - 18:00

Za:   09:00 - 17:00

Zo:   Gesloten

Image