Glasadvies nodig?

Enkel glazen van superieure kwaliteit!

Image

Gerenommeerde glasmerken

Bij Optiek Van Ommeslaeghe werken we uitsluitend met gerenommeerde glasmerken zoals Essilor (Varilux) en ZEISS. Want goed zien is uiterst belangrijk en daar staan wij en onze glasleveranciers garant voor.

Voor elke activiteit bestaat er een geschikt glas: unifocale glazen, multifocale glazen, computerglazen, … We nemen stap voor stap alle mogelijkheden door om zo te bepalen wat het ideale glas voor jou is. En welke opties zoals ontspiegeling, verkleuring, verdunning, … aangewezen zijn.

Voor de centrage van de glazen gebruiken we de digitale meetpaal Visioffice van Essilor. Zo kunnen we met een precisie tot 0,1mm nauwkeurig jouw glazen correct plaatsen in jouw montuur. Zo maximaliseren we jouw kijkcomfort en zichtkwaliteit.

Onze garanties op jouw brillenglazen:

  • Op alle brillenglazen geldt een fabrieksgarantie van 2 jaar op fabricatiefouten en een gratis vervanging van de glazen indien u de glazen niet kunt wennen binnen de 2 maanden na aankoop.

  • Op alle premium glazen geldt een gratis degressieve breuk- en diefstalgarantie van 3 jaar. Vraag naar de voorwaarden in onze winkel.

ImageImageImage

Maak een afspraak

En ervaar het WOOW gevoel!

Contacteer ons